top of page

Met trots stel ik hieronder onze collectie voor die bestaat uit 2dehands vondsten en handgemaakte items uit streken zoals Bali, de Provence, Marokko en Ibiza.

Ik heb een grote voorliefde voor items die uniek en zuiders zijn, ook probeer ik veel aandacht te besteden aan het fotograferen van de decoraties in de juiste setting, zo komen de decoraties nog beter tot hun recht en hoop ik dan ook dat jullie hier inspiratie uit kunnen halen.

De collecties die online komen zullen maar bestaan uit een gering aantal items, de collecties die ik samenstel zijn uniek en dus geen massaproductie.

Voor de toffe handgemaakte  stukken die we intrekken vanuit het buitenland gaan wij voor een maximum van 6 stuks die daarna ook niet meer worden bijbesteld dit om binnen ons concept te blijven.

Mijn overtuiging is beter te investeren in 1 goed en duurzaam object dan bv. 3 verschillende decoraties die in massaproductie worden gemaakt, zo bouw je doorheen de jaren een prachtige collectie op die jouw interieur uniek en eigen maakt.

Er is dan ook geen juist of fout met het aankleden van je interieur, het is maar net wat jij mooi vindt.

Jullie hebben de mogelijkheid om de bestellingen te laten leveren via bpost of op te halen op onze vaste afhaaldagen te Oostwinkel (Lievegem).

De vaste afhaaldagen zullen wij delen op onze socials via facebook en instagram.

Elke zondag zullen wij nieuwe items toevoegen, wij geven dus ook de mogelijkheid om maandelijks je decoratie op te sparen en op het einde van de maand kan je jouw pakket dan ophalen of verzenden we deze via bpost.

Wie weet tot snel, ..

Manon x 

bottom of page